Tilbud!
,

Småbørnsforældre-A3

Original price was: 249 kr..Current price is: 125 kr..

Få styr på hverdagen med vores praktiske og stilfulde Småbørnsforældre-A3 planlægger. Perfekt til at organiserer familielivet.

Køb her

Varenummer (SKU): 10498100195228546 Kategorier: ,

Når du træder ind i verden som forælder til et lille barn, åbner der sig en helt ny og magisk rejse for dig. En rejse fyldt med kærlighed, latter, udfordringer og utallige uforglemmelige øjeblikke. Og netop disse øjeblikke, med deres unikke udtryk, talemåder og citater, er indfanget på den fantastiske plakat Småbørnsforældre-A3.

Dialægt har med denne plakat formået at skabe et kunstværk, der på en humoristisk og varm måde hylder alt det, der gør livet som småbørnsforælder så magisk. Hver gang du kigger på plakaten, vil du genkende dig selv i de sjove situationer, de skæve talemåder og de hjertevarme citater.

Det grafiske design i smukke grå, sorte og hvide nuancer giver plakaten et stilrent udtryk, der vil pynte i ethvert hjem. Uanset om det hænger i stuen, på børneværelset eller som en sjov gave til en nybagt forælder, så vil Småbørnsforældre-A3 sprede glæde og smil hvor end det befinder sig.

Giv dig selv lov til at grine af de skøre hverdagsøjeblikke, føle fællesskabet med andre småbørnsforældre og lad plakaten minde dig om, hvorfor det hele er det hele værd. Småbørnsforældre-A3 er ikke bare en plakat, det er et kunstværk fyldt med kærlighed, liv og humor – lige præcis som livet som forælder til et lille barn. Så invester i dette unikke produkt og lad det være en daglig påmindelse om den særlige rejse, du er på som småbørnsforælder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Småbørnsforældre-A3”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.